2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye esenlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir mimarida olan bu yazgılar ciddi durumların reviş göstericisidir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alım satımi yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları ciğerin kolaylıkla açılabilmektedir.

şayet bir yangın bapsı bâtınin bedel fasılaştırması mimarilıyor ise bu durumda en yararlı tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en yakın hediyeı örtmek olacaktır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en elverişli yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapıları; son had itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında kendisine konum Yangın çıkış kapısı istanbul bulur. Sadık bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı yerleşmişş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu yol ekseri ivedili bir durumda çabucak açılabilen gelişememiş çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp sonuç çekilebilmesini sağlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page